VectorVest Europe

VectorVest is beleggingssoftware die fundamentele (FA) én technische analyse (TA) bevat. Beiden combineren is volgens VectorVest een must om succesvol te beleggen. Iedere abonnee heeft toegang tot ruim 10.000 Amerikaanse en Europese aandelen.

Ieder aandeel krijgt, elke dag opnieuw, een aanbeveling: kopen, verkopen of houden.  
VectorVest biedt u een houvast bij het beleggen.

 

9dz82TXCqwKmwYj0.png

Tom Van Noyen

Consultant VectorVest Europe

Tom Van Noyen is het gezicht voor VectorVest België. Hij presenteert sinds 2015 workshops in België en Nederland. Tevens presenteert Tom ook webcasts voor VectorVest abonnees over gans de wereld.

 

n26zmky9hLytNsFD.png

Dani Dettori

Support VectorVest Europe

Dani Dettori is de man achter de schermen: hij neemt alles van social media, webdesign en support voor zijn rekening.

 

Ben je ingeschreven, dan kan je ook de livestream presentatie volgen op 19/9/2020:

JOF5NQwoyGPoPp8A.png

Susan Hayes-Culleton

Global Economist and Managing Director of VectorVest Europe

Engelstalig

Susan HayesCulleton is sinds 2011 managing director van VectorVest Europe. Ze is de presentator van "Fantastic Female Fridays", de VectorVest YouTube-show gewijd aan vrouwen en investeren. Ze is een CFA (Chartered Financial Analyst) charterholder, auteur van vier boeken en zelf een actieve retailbelegger.

Herbekijk deze webinar op de Herbeleef pagina

Onroerend goed kan beleggers een gestage inkomstenstroom en kapitaalgroei bieden. Prijzen kunnen echter negatief worden beïnvloed door lokale problemen en beleggers kunnen hun geld niet altijd even snel terugkrijgen. Dat is waar REIT een zeer aantrekkelijke optie kan zijn. Real Estate Investment Trusts bieden inkomsten, vermogenswinst, diversificatie en liquiditeit aan een belegger die wil investeren in vastgoed. Susan Hayes Culleton neemt je mee op een rondleiding door de REIT-markt en laat je zien wat nu echt de prijs van onroerend goeddrijft. Ze zal vervolgens wijzen op de tips,tools en technieken om makkelijk en snel solide kansen te vinden die passen bij uw eigen beleggingsstijl. Minimaliseer het werk om jouw investering in onroerend goed te vinden en maximaliseer je kans op succes. Kom deze praktische sessie zeker volgen!

 


Noteer alvast de Post Happening online Workshop  in je agenda:

Tom Van Noyen presenteert op 23 september 2020  een online workshop titel:
Ook in 2020 een aanzienlijke outperformance van de VectorVest Safety indicator t.o.v. de indexen, puur buy and hold”.

De “Safety” indicator is de belangrijkste VectorVest indicator, ideaal voor de lange termijn belegger. Als u dit jaar op 1 januari de 10 Europese aandelen met de hoogste Safety kocht, dan is uw return vandaag (07/09/2020) liefst … 30% beter dan de BEL 20. Een indrukwekkende outperformance dus. In USA presteren de 20 aandelen met de hoogste Safety dit jaar zelfs 10% beter dan de S&P500. Puur buy and hold.

Wat is de kracht en hoe is onze Safety indicator opgebouwd? Zijn er ook Belgische aandelen met een hoge Safety? Welke (populaire) aandelen moet u absoluut mijden? U ontdekt het allemaal in deze online workshop.

 


 Documenten

 

Interessante links

 

Bedrijfsfilms

Webcast: “VectorVest, 10.100 aandelen, FA en TA, biedt u een houvast bij het beleggen”

 S7F951qOg9k37I9G.png

Webcast “Biedt de coronacrisis een opportuniteit voor beleggers”


Contactgegevens

VectorVest België
www.vectorvest.be
belgium@vectorvest.com
Tom.vannoyen@vectorvest.com

 p6RG2yr63uJps3bc.thumb.pnglgxu7BJlZGfAYuDl.thumb.pngS8Hq6s4d4XLGG82Y.thumb.png