Upgrade Estate

Upgrade Estate realiseert en beheert huisvesting voor studenten (Upkot) en young professionals (Uplivingen weet als geen ander in te spelen op de noden van deze doelgroepen. Ons geïntegreerd beheer maakt tastbaar waar we als bedrijf voor staan: aantrekkelijke gemeenschappelijke ruimtes, aandacht voor groen, een uitstekende prijskwaliteitverhouding, convenience voor huurder en investeerder én een ‘wooncoach’ als verbindende factor. 

Wist je dat… Upgrade Estate op vlak van Customer Centricity uitzonderlijk goed scoort? We staan volgens een Vlerick-studie tussen kleppers zoals Studio 100 en Tomorrowland. Nu ben je wel heel nieuwsgierig geworden…

 

 

Christophe Van Pottelsberghe

Head of Sales

Christophe van Pottelsberghe was van 1996 tot 2006 actief in de verzekeringsbranche (individuele spaarverzekeringen, groepsverzekeringen,…). Daarna heeft hij de leiding gehad over Solareh België en Schouten en Nelissen België, gespecialiseerd in opleidingen en wellbeing. Sinds anderhalf jaar stuurt Christophe het commercieel team van Upgrade Estate aan. Ook hier is wellbeing cruciaal, want Customer Centricity is onze prioriteit.

The end of the stone age: waarom roerend investeren in vastgoed onze norm is.

Bij Upgrade Estate investeer je in vastgoedprojecten via een roerende formule. Waarom? Omdat dit tal van voordelen heeft tegenover een klassieke investering in "bakstenen", hetzij onroerend goed:

  • Zekerheid dankzij huurpot 
  • Lagere aankoopkosten (geen notariskosten)
  • Fiscaal voordelig 
  • Eenvoudige successieplanning 
  • Gemakkelijk in- en uitstappen (minder administratie) 

Bekijk alvast even het promofilmpje van de webinar!

Te herbekijken op de 'Herbeleef' pagina van deze event website.

 


Documenten

 

Interessante links

 

Bedrijfsfilms

Wie is Upgrade Estate ?

 2ybw6fU65RvKmqpj.jpg

 

Het concept van Upgrade Estate: Customer Centricity. Vlerick studie :

rC0we5Il4UzQwZ1p.png


Contactgegevens

2usj7xZY72d3DGyD.jpg

invest@upgrade-estate.be
+32 9 233 76 66

 p6RG2yr63uJps3bc.thumb.pngS8Hq6s4d4XLGG82Y.thumb.png