Intervest Offices & Warehouses

Intervest Offices & Warehouses is een beursgenoteerde vastgoedvennootschap gespecialiseerd in zowel kantoren als logistieke gebouwen. Een unieke combinatie op de Belgische markt die het voordeel heeft van een sterke risicospreiding en die streeft naar een aantrekkelijk en blijvend rendement voor de aandeelhouders. Intervest heeft momenteel een vastgoedportefeuille van € 961 miljoen met een sterke groeistrategie, gebaseerd op waardecreatie op een duurzame manier, met oog op het continu verbeteren van de kwaliteit van de gebouwen en de uitbreiding van de logistieke portefeuille in België en in Nederland. Intervest is een real estate partner die verder gaat dan het verhuren van louter vierkante meters van kantoren en logistieke ruimte. Door te luisteren naar de ‘wensen’ van de klanten, mee te denken en vooruit te denken, kan Intervest de klanten ‘ontzorgen’ en meerwaarde bieden. Een gemotiveerd team biedt een ruime dienstverlening en flexibele oplossingen zodat de klanten zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.


 

emhkzG2shvZuDXGf.thumb.jpg

Gunther Gielen

CEO & voorzitter directieraad 

Immo programma: 12u00 - 12u30 met live Q&A via vimeo chat

Gunther Gielen behaalde aan de KU Leuven een diploma handelsingenieur en vervolgens een master of Finance aan de Universiteit Antwerpen. Van 1997 tot 1999 was hij analist geavanceerde financiële producten en derivaten bij Bacob. Van 1999 tot 2002 was hij equity analist bij Artesia Banking Corporation. Van 2002 tot 2006 was hij bij Dexia Bank senior risk manager equities en real estate en vervolgens van 2006 tot 2010 principal risk manager ALM equities en real estate. Van 2010 tot 2013 was hij head of expertise center risk management equities en real estate bij Dexia conso (later Belfius conso). Van 2013 tot 2014 was hij head of portfolio management bij Belfius Insurance Invest nv. Sinds mei 2014 vervult hij de functie van afgevaardigd bestuurder bij Belfius Insurance Invest nv. Sinds juni 2018 vervult hij tevens de functie van voorzitter van het directiecomité en lid van de raad van bestuur van Auxipar nv.

Vanaf februari 2020 heeft Gunther Gielen de fakkel overgenomen als ceo en voorzitter van de directieraad van Intervest Offices & Warehouses.

 


 

Interessante links

  


Contactgegevens

Voor alle vragen omtrent de investor relations van Intervest, kunt u Jacqueline Mouzon contacteren op + 32 3 287 67 87 

Intervest Offices & Warehouses
Uitbreidingstraat 66,
2600 Berchem
+32 3 287 67 67