Home Invest Belgium

Home Invest Belgium is een Belgische beursgenoteerde gereglementeerde vastgoedvennootschap gespecialiseerd in aankoop, ontwikkeling, verhuur en beheer van residentieel vastgoed. Haar portefeuille bevat traditionele appartementen, appartementen met diensten en gedeelde ruimten, studio’s voor studenten en toeristische accommodaties. Als eigenaar van een vastgoedportefeuille van € 630 miljoen, verspreid over België en Nederland, stelt Home Invest Belgium jong, duurzaam en kwaliteitsvol vastgoed ter beschikking aan haar huurders, die kunnen rekenen op een professioneel beheer. Een belangrijk concurrentievoordeel van Home Invest Belgium bestaat erin dat ze tevens haar eigen projecten ontwikkelt om zo de groei van haar vastgoedportefeuille te verzekeren.

De vennootschap wenst haar aandeelhouders een rendement te bieden dat minstens gelijk is aan het rendement van een rechtstreekse belegging in residentieel vastgoed, zonder zich te moeten bekommeren om het beheer ervan.

Home Invest Belgium is sinds 1999 genoteerd op Euronext Brussels (HOMI), geniet het Belgisch fiscaal statuut van openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (GVV) en haar activiteiten staan onder toezicht van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA). Op 31 maart 2020 bedroeg de marktkapitalisatie € 388 miljoen.

 

HIuRP8fzMmyGo6Bk.jpg

Sven Janssens

CEO

De heer Janssens is architect van opleiding (H.A.I.Sint-Lukas). Hij is zijn carrière gestart als architect en project manager. Vanaf 2003 legde hij zich toe op property management. Van 2006 tot 2018 werkte hij bij Leasinvest Real Estate, eerst als Head of Property Management, sinds 2016 als Chief Operating Officer. Op 3 december 2018 werd hij benoemd tot CEO vanHome Invest Belgium.

 

JP0iHGJarZGr9YPb.jpg

Preben Bruggeman

CFO

De heer Bruggeman behaalde een masterdiploma handelsingenieur en een bachelor in de wijsbegeerte aan de Universiteit Antwerpen. Daarnaast legde hij succesvol de 3 niveaus af van het CFA Programma (Chartered Financial Analyst). Hij beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in Finance en startte zijn carrière bij Bank Degroof. Sinds 2015 bekleedde hij de functie van CFO bij Qrf City Retail. Hij maakt sinds 7 januari 2019 deel uit van het management van Home Invest Belgium.

 


  •  

Interessante links

 


Contactgegevens

 

lgxu7BJlZGfAYuDl.thumb.pngS8Hq6s4d4XLGG82Y.thumb.png