Gimv

Gimv is een actieve en betrokken aandeelhouder. Als investeringsmaatschappij stellen we onze uitgebreide operationele en financiële expertise ter beschikking van de ondernemingen waarin we investeren. Net als het wijdvertakte internationale netwerk dat we over 40 jaar hebben opgebouwd.

In vier strategische investeringsplatforms - Connected Consumer, Health & Care, Smart Industries en Sustainable Cities - bundelen we de krachten met bedrijven met een sterk groeipotentieel. Onze multidisciplinaire, internationale teams kennen deze sectoren en de marktopportuniteiten van onze (toekomstige) portfoliobedrijven door en door. Op deze manier kunnen we hen helpen bij het nemen van strategische beslissingen die hen zullen helpen om te transformeren naar duurzame marktleiders. Ons gespecialiseerd partnership met ondernemers is de sleutel om tot duurzame waardecreatie te komen.

Flexibele partner met solide balans. Gimv investeert rechtstreeks in ondernemingen, hoofdzakelijk met eigen middelen op de balans. Met een sterke balans en permanente toegang tot kapitaal kan Gimv zich als evergreen-partner flexibel opstellen. Deze flexibiliteit vertaalt zich ook in een brede waaier van investeringsstructuren (buy-out, groeikapitaal of venture capital voor de life-sciences-sector), zowel via meerderheids- als minderheidsparticipaties.

Gimv is genoteerd op Euronext Brussel en heeft momenteel 2 miljard EUR onder beheer. De portefeuille bevat bevat 50 bedrijven, die samen een omzet van 2,5 miljard EUR realiseren en 14.000 professionals tewerkstellen.

 

nbggo0MbI2NJ5T9T.thumb.jpg

Kristof Vande Capelle

CFO

 

Lut Van Renterghem

Marketing & Communications Manager

 

ygrS1tBOeLwnNl6z.thumb.jpg

Vincent Van Bueren

Compliance & ESG Manager

 

WyZfoSQC6evqoOK0.thumb.jpg

Koen Dejonckheere

CEO

 


Documenten

 

Interessante links

 

Bedrijfsfilms

YDu8eH65G9AT0MBv.jpg

WHAN9eN78t5gkNww.jpgContactgegevens


Karel Oomsstraat 37
2018 Antwerpen
gimv.com
info@gimv.com
Tel: +32 3 290 21 00

lgxu7BJlZGfAYuDl.thumb.pngS8Hq6s4d4XLGG82Y.thumb.png