Bekaert

Staaldraad transformeren en unieke deklaagoplossingen toepassen, dat zijn onze kernactiviteiten. Afhankelijk van de wensen van onze klanten trekken we draad in diverse diameters en sterktes, zelfs tot ultrafijne vezels van één micron. We bundelen draden tot koord, kabels en strengen, weven of breien ze tot een weefsel of verwerken ze tot een eindproduct. De coatings die we aanbrengen verminderen wrijving, verbeteren de corrosiebestendigheid of bevorderen de adhesie met andere materialen.

Consistent met onze better together-aspiratie streven we er onophoudelijk naar om de voorkeursleverancier te zijn voor onze staaldraadproducten en -oplossingen. We doen dit door voortdurend superieure waarde te creëren voor onze klanten over de hele wereld. Met deze visieverklaring heeft Bekaert expliciet haar speelveld vastgelegd: het beschrijft wat we willen zijn, waar we willen concurreren en investeren en hoe we ons willen onderscheiden.

Bekaert (Euronext Brussels: BEKB) werd opgericht in 1880 en is een globale onderneming die wereldwijd 28 000 werknemers telt, met hoofdzetel in België en met een gezamenlijke jaaromzet van € 5 miljard.

 

 

Dries Van Hamme

IR Manager

 


Documenten

 

Interessante links

 

Bedrijfsfilm


Contactgegevens

 https://www.bekaert.com/en/investors

 S8Hq6s4d4XLGG82Y.thumb.pnglgxu7BJlZGfAYuDl.thumb.pngS8Hq6s4d4XLGG82Y.thumb.png