Aedifica

Aedifica biedt vastgoedoplossingen aan personen met een zorgvraag over heel Europa. Het concept ‘care’ zit sterk verweven in Aedifica’s DNA. Of ze nu oud of jong zijn en ongeacht welk soort zorg of welk niveau van assistentie ze nodig hebben, Aedifica wil al haar bewoners innovatieve vastgoedconcepten aanbieden die zijn afgestemd op hun behoeften en hun levenskwaliteit verbeteren.

Al vijftien jaar lang volgt Aedifica dezelfde succesvolle strategie: een kwalitatieve, gediversifieerde portefeuille die recurrente en geïndexeerde huuropbrengsten genereert, in combinatie met toonaangevende langetermijnpartners en een coöperatief en ervaren team dat focust op solide opbrengsten, waarmee Aedifica haar aandeelhouders een betrouwbare en duurzame vastgoedbelegging met een aantrekkelijk rendement kan bieden. Bij Aedifica is sociale duurzaamheid een fundamentele drijfveer: de Groep geefy zorgverleners en innoveerders de middelen om zorg te dragen voor meer mensen dan ooit tevoren. Aedifica investeert niet louter in vastgoed, ze investeert in de samenleving.

De voorbije jaren bouwde de Groep een portefeuille op van meer dan 450 zorggebouwen ten bedrage van ca. 3,4 miljard € in België, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Finland en Zweden. Daarnaast heeft Aedifica een ontwikkelingspipeline van ca. 590 miljoen €, waardoor de Groep ook de komende jaren zal blijven verderbouwen aan het zorgvastgoed van de toekomst.

Meer informatie over de activiteiten van Aedifica vind je op de nieuwe website: https://aedifica.eu/nl/

Tyb8WQBFuAmpxpvs.jpg

Stefaan Gielens 

CEO

Stefaan Gielens (1965) staat al sinds het prille begin, 15 jaar lang, aan het roer van Aedifica. Hij bouwde Aedifica uit tot een pure-play investeerder in zorgvastgoed en zette de Groep op de kaart in zes verschillende Europese landen. Jaar na jaar zorgde hij ervoor dat Aedifica’s vastgoedportefeuille met gemiddeld 28% groeide.Na zijn studies in de rechten en vastgoedkunde, startte Stefaan Gielens zijn carrière bij de vastgoedpoot van de KBC-groep, waar hij in 2005 Hoofd Real Estate Management werd, alvorens in 2006 aan de slag te gaan als CEO bij Aedifica.

 


Documenten

 

Interessante links


Contactgegevens


Belliardstraat 40 (bus 11)
BE-1040 Brussel
+32 2 626 07 70
info@aedifica.eu

S8Hq6s4d4XLGG82Y.thumb.png